Wegens groot succes vorig jaar, hebben we weer meegedaan aan de landelijke hoveniersdag die door de VHG wordt georganiseerd. Dit keer geen jubileum of nieuwe naam, maar wilde Groenst vooral klanten en belangstellenden de levende tuin bij de Lickebaersthoeve laten zien. Meer dan 100 mensen hebben de hoveniers van Groenst aan de hand meegenomen langs de paden en met ons enthousiasme verteld over hoe we daar omgaan met de natuur. Onder begeleiding konden er vogelhuisjes gemaakt worden van oude schuttingplanken en er konden koekjes in de vorm van vlinders worden versierd. Ook was er een speurtocht voor kinderen, waardoor ze op zoek moesten
naar antwoorden langs het wandelpad. het was weer een prachtige dag en denken er over om er een traditie van te maken… let op de datum van de open dag volgend jaar!

Tekst-Klikopdefoto