Kralingerhoek 7, 3155DN Maasland
06 - 55 30 88 36

Onze Werkwijze

1. In de tuin

Graag maken we met u een afspraak om de situatie ter plaatse te bekijken. We willen u ontmoeten en uw tuin zien. Van de tuin nemen we de maat en bepalen het noorden (i.v.m. schaduw en zon). Soms nemen we foto’s. Waar nodig beoordelen we de grond. We bekijken ook of aanwezige materialen kunnen worden hergebruikt.

2. Om de tafel

Samen bespreken we de wensen voor uw tuin. Onze kracht ligt in het goed luisteren naar uw wensen en in het vertalen hiervan in een persoonlijk ontwerp waar u jarenlang van kunt genieten. 

3. Aan het bureau

Na ons bezoek werken we dit voor u uit, een bijbehorende offerte vertelt u de prijs. Op basis van onze jarenlange ervaring bedenken en ontwerpen wij een persoonlijk tuinplan voor u. Soms kan een schetsontwerp als tussenstap helpen ter verduidelijking van de mogelijkheden. Een grove begroting geeft inzicht in het kostenplaatje.

4. De presentatie

Aansluitend maken we een afspraak om het plan te presenteren en te bespreken. Soms illustreren we het plan met materialen die in het ontwerp voorgesteld zijn. We kunnen u ook uitnodigen om een kijkje te nemen in een door ons aangelegde tuin, waar u een vergelijkbare sfeer treft. Het kan nodig zijn om een vervolgafspraak te maken als er wijzigingen of nieuwe inzichten zijn ontstaan na het presenteren van het plan.

5. Aan de slag!

Als u zich kunt vinden in het plan, plannen we de uitvoering ervan en bespreken we details over de te gebruiken materialen en beplanting. Tot aan de oplevering hebben we contact over de voortgang.

Stappenplan Tuinaanleg


1. In de tuin

stap2-omdetafel2-250x250pix
2. Om de tafel

stap3-aanhetbureau-250x250pix
3. Aan het bureau

stap4-presentatie-250x250pix
4. De presentatie


5. Aan de slag!

Vliegend-iets