Op 1 maart 2016 bestaat Hoveniersbedrijf C. van der Kooij 25 jaar. In 1991 werkte ik als startende ondernemer ook nog voor 20 uur als werkleider bij de groene tak van een werkvoorzieningschap. Totdat ik in 1995 geheel voor het Hoveniersbedrijf kon gaan. Inmiddels zijn we gegroeid tot een bedrijf met vijf werknemers. We pakken alles aan en voeren ons werk met grote zorg uit. Zo hebben we ons kunnen ontwikkelen tot een bedrijf met een grote diversiteit. Kwaliteit staat bij ons voorop en de aandacht voor de klant is groter dan ooit. Het liefst werken we in de buitenlucht, we laten onze handen maar wat graag wapperen. Of het nu tuinaanleg of onderhoud betreft, we doen het met plezier. Ook al hebben we de beschikking over heel wat machines die het zware werk uit handen nemen, het grootste deel blijft toch ambachtelijk handwerk. Dat zal vermoedelijk ook de volgende 25 jaar zo blijven. U kunt op ons rekenen.

Met vriendelijke groeten,
Kees van der Kooij

PS: Ons jubileum laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan, we hebben hier tenslotte 25 jaar op gewacht! Tijdens de landelijke hoveniersdag op een zaterdag in september 2016, houden we een open huis voor huidige en toekomstige klanten en belangstellenden. Houd onze website en Facebook daarom goed in de gaten!