Sinds afgelopen winter hebben we de beschikking over een schaft-keetwagen. Als het slecht weer is wordt hij gebruikt om koffie te drinken of te schaften. Gereedschap kan droog worden opgeslagen en de keet is uitgerust met een chemisch toilet en keukenblok. Je kan er bijna in wonen…

Met onze nieuwe naam is het idee ontstaan om de buitenkant ervan onderhanden te laten nemen door onze Len Munnik (de tekenaar van de vlinder in het Groenst logo). Het doel is om hem in te zetten voor promotiedoeleinden. De mogelijkheden zijn legio. De introductie ervan vindt plaats tijdens onze open dag op 24 september a.s.

De keet zal te zien zijn op plaatsen waar we aan het werk zijn of op een markante plek. Eigenlijk is de keet een kunstobject die we met ons meeslepen, misschien wel bij jou in de buurt. Hij zal zeker opvallen. Volg de keet op Facebook!

P.S.: We zoeken nog een originele naam voor ons onderkomen…