Groenst heeft op 6 december 5 grote kerstbomen geplaatst in Maassluis, waarvan 1 zelfs op de Markt.

Burgemeester Edo Haan heeft 's avonds om 18:00 uur de kerstboom in het Stadshart Maassluis officieel in gebruik genomen. De boom is omgetoverd tot een wensboom waar mensen hun (kerst) wens voor Maassluis in kunnen hangen.
Op de tijdelijk onverlichte Markt verzamelden zich meer dan vijftig inwoners om getuige te zijn van de in gebruikname van de wensboom. De burgemeester bedankte inwoner Ronald van Santvliet die met het idee was gekomen voor een mooie grote boom in het hart van de stad wat de gemeente meteen omarmde. Ronald viel ook de eer te beurt om met de burgemeester de verlichting te ontsteken. De Markt oogde meteen feestelijk.

Door er een wensboom van te maken, krijgt de boom extra symbolische waarde. De twee mooiste wensen voor Maassluis zullen worden opgepakt. Maassluis is er blij mee!

"De firma Groenst – die ook in het Burgemeesterplantsoen een kerstboom voor de bewoners heeft geplaatst – verzorgde de plaatsing van de boom op professionele wijze."

Tekst-Klikopdefoto