Het werkpaard van hoveniersbedrijf C.van der Kooij is al 22 jaar in trouwe dienst. Om hem in het Groenst tijdperk meteen aan de kant te zetten gaat wel erg ver. Maar met een diesel van voor 2001 mag je Rotterdam niet meer in en de productie van de Defender is sinds januari 2016 gestopt, een nieuwe is dus geen optie.
Om zelf ook aan de nieuwe naam en het nieuwe logo te wennen is de oud gediende aan de linkerzijde in de nieuwe kleur dennengroen geschilderd, ook de velgen en het dak zijn in groen uitgevoerd, het lijkt wel een nieuwe….
Het Groenst logo maakt dat hij nu in het rijtje van onze nieuwe sprinters past. De rechterkant is nog steeds de originele ‘Coniston Green’ in de oude hoveniersbedrijf C.van der Kooij uitvoering. Zo sjouwt hij nog even door, totdat hij grondig opgeknapt wordt.

Tekst-Klikopdefoto
500x333pix-evenwennen