Kralingerhoek 7, 3155DN Maasland
06 - 55 30 88 36

Onze Werkwijze

1. In de tuin

Graag maken we met u een afspraak om de situatie ter plaatse te bekijken. We willen u ontmoeten en uw tuin zien. Van de tuin nemen we de maat en bepalen het noorden (i.v.m. schaduw en zon). Soms nemen we foto’s. Waar nodig beoordelen we de grond. We bekijken ook of aanwezige materialen kunnen worden hergebruikt.

2. Om de tafel

Samen bespreken we de wensen voor uw tuin. Onze kracht ligt in het goed luisteren naar uw wensen en in het vertalen hiervan in een persoonlijk ontwerp waar u jarenlang van kunt genieten.

3. Aan het bureau

Na ons bezoek gaan we aan de slag om voor u een tuinontwerp te maken. Op schaal krijgen wij inzicht in de oppervlakte van de tuin. Met uw wensen en onze creativiteit komen we tot een plan waar we u mee hopen te verrassen. De bijbehorende begroting of offerte vertelt u de prijs.

4. De presentatie

Aansluitend maken we een afspraak op ons Groenst Inspiratie Erf. Hier kunnen we onze visie en de materialen voor uw tuin laten zien. Zo komt uw tuinontwerp tot leven en kunnen hier keuzes worden gemaakt om uw tuin persoonlijk te maken.

5. Aan de slag!

Geeft u ons de opdracht dan starten wij op de afgesproken dag met de aanleg van uw tuin. Gaandeweg is er contact over details die we soms in het werk pas bepalen. Als de laatste plant is gepoot en de boel is aangeveegd en opgeruimd, leveren we de tuin op en kunt u er van genieten!

Stappenplan Tuinaanleg


1. In de tuin

stap2-omdetafel2-250x250pix
2. Om de tafel

stap3-aanhetbureau-250x250pix
3. Aan het bureau

stap4-presentatie-250x250pix
4. De presentatie


5. Aan de slag!

Vliegend-iets